Silvan’da sokağa çıkma yasağı

Silvan’da sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Silvan ilçesinin bazı mahallelerinde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinin bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 

Valilikten yapılan açıklamada Kelovan Tepe, Hizin.Tepe, Medevir Tepe, Çatak Mahallesi, Çatakköprü Bucağı ve Cevzala Tepe arasında kalan bölgede operasyon düzenleneceği kaydedildi.

Açıklamada "Belirtilen bölgelerde (Silvan İlçesine bağlı olan; Ormandışı, Babakaya, Çatak, Kayadere, Gürpınar, Arıköy, Taşpınar, Çiğdemli, Demirkuyu, Kazandağı, Bahçe, Eskiocak, Çatakköprü köyleri) sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 14 Temmuz 2016 Perşembe günü saat 04.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelerde sokağa çıkma ve bu bölgelere giriş çıkışlar yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.