Silopi'de cenazeler karıştırıldı

Silopi'de cenazeler karıştırıldı

Cizre'de yaşamını yitirenlerden Yılmaz Geçim'in ailesi cenazelerini almak üzere Silopi'ye geldi. Ancak ATK yetkilileri, cenazelerinin başka bir aile tarafından alındığını aileye bildirdi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde vahşet bodrumlarında yaşamını yitiren 4 kişinin aileleri DNA eşleştirmeleri sonucu tespit edilen cenazelerini almak için Silopi Habur Sınır Kapısı'ndaki geçici ATK'ye geldi. Cenazeleri teslim almak için Habur'a gelen Murat Tunç, Yılmaz Geçim, Mesut Özer ve Cengiz Gerem'in aileleri başvuruda bulundu. 

Bu arada Adli Tıp Kurumu yetkilileri, Yılmaz Geçim'in ailesine cenazelerinin Ferhat Karaduman'ın ailesi tarafından çocuklarına ait olduğu söylenerek alındığını bildirdi. 

Ancak Karaduman ailesi tarafından alınarak Silopi'de defnedilen cenazenin fotoğrafına bakan Geçim ailesi, fotoğraftaki kişinin kendi çocukları olmadığını belirtti.

Karaduman'ın cenazesinin de Antep'teki cenazeler arasında olduğu belirtilirken, yaşanan durum cenaze ve DNA numaralarının karıştırıldığı şüphesini doğurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.