Sezen Aksu: Memleket kırıldı, ortadan ikiye ayrıldık; çaresiz bırakıldık

Sezen Aksu: Memleket kırıldı, ortadan ikiye ayrıldık; çaresiz bırakıldık

Usta sanatçı Sezen Aksu, son verdiği konserinde konuştu: “Kalbim kırılana kadar, memleket kırıldı, ortadan ikiye ayrıldık. Dünyanın en fena şeyi oldu. Çaresiz bırakıldık."

Sanatçı Sezen Aksu, geçen Temmuz’da Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği “Sezen’li Yıllar” konser serisinin devamını Volkswagen Arena’da getirdi.

Sanat hayatının 40’ıncı yılını kutlayan Sezen Aksu, sahneleri bırakacağını açıklarken, “Artık yeter. Bir daha İstanbul’da sahneye çıkmayacağım. Önceden Belçika ve Hollanda için konser sözümüz vardı. Onlardan sonra sahneleri bırakıyorum. 40 sene size yeter,” dedi.

Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan Sezen Aksu’ya solandan bir kişi “Kalbin kırılmasın Sezen” diye seslendi.

Aksu ise son dönemde memlekette yaşanan gelişmeleri işaret ederek şunları söyledi:

‘Ortadan ikiye ayrıldık’

“Kalbim kırılana kadar, memleket kırıldı, ortadan ikiye ayrıldık. Dünyanın en fena şeyi oldu. Çaresiz bırakıldık. Bugünlere kalbimizi delen yıllardan geldik. Herkes tarafından tembihlendiğim için kontrollüyüm. Birkaç kere krizlere sebep oldum. Hep doğru bildiklerimi söyledim, ama bazen insanın dilini tutması gerekiyor. Ben önemli değilim ama benim yüzümden kimsenin başı yanmasın diye susacağım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.