Şenol Güneş: 'Mağlubiyeti hak etmedik'

Şenol Güneş: 'Mağlubiyeti hak etmedik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ile oynanan Türkcell Süper Kupa maçının ardından “Oynadığımız oyun mağlubiyeti hak eden bir oyun değildi” dedi.

Konya’da oynanan Turkcell Süper Kupa maçında Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki mücadelede seri penaltı atışları sonrası kupanın sahibi sarı-kırmızılı takım oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk resmi maçlarını oynadıklarını söyleyerek, “Geçen sene oynamamız gereken maçı bu sene oynadık. Ben bunun genel doğası olarak karşıyım. Çünkü yen oyuncular, yeni hocalar gelebilir. Geçen sene aldığı sonuçların oynadığı oyunun karşılığı olarak bir ödül olarak Süper Kupa’nın o sezon içerisinde oynanmasında yarar olduğunu düşünüyorum. Böyle bir fikrim var” dedi.

İki takımın da kazanmak için oynadığını belirten Şenol Güneş, “Bugün Galatasaray kupayı kazandı. Onları tebrik ediyoruz. Sonuçta iki takımın da kazanma durumu vardı. Biz de kazansak onlar da kazansa normaldi. Dolayısıyla maçtan sonra kendi oyuncularımı kazanmış olarak tebrik ettim. Çünkü 120 dakika ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Oyun disiplininde oynamaya çalıştılar. Beceri konusunda eksiklerimiz oldu. Zaman zaman yaptığımız top kayıplara rakibe şans verdik ama oynadığımız oyun mağlubiyeti hak eden bir oyun değildi. O yüzden sezon başında olumlu işaretlerimiz var. Tabii ki eksikliklerimiz de var. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takım olarak daha iyi olmak zorundayız. Hem takviyeler açısından hem de oyuncu performansı açısından. Bugün güzel bir seyirci ambiyansı vardı. Ama orada da yine istenmeyen bazı şeyler olabiliyor. Kazanan sevinmeyi kaybeden üzülmeyi bilmiyor. Bunları aşmak durumdayız. Zaman zaman patlayıcıların atılması, hakemlere, federasyona veya bakana veya rakip takım oyuncularına olumsuz tezahüratta bulunmak kimseye bir şey kazandırmaz. Her iki takım oyuncuları da elinden gelen gayreti gösterdi. Hatalarıyla doğrularıyla futbol oynamaya çalıştılar. Bize geçmiş olsun, Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Yeni sezonda daha iyi olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.