Şenol Güneş: Fatih hoca çok iyi işler yaptı

Şenol Güneş: Fatih hoca çok iyi işler yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takım için teklif almadığını söyledi. Beşiktaş'ta mutlu olduğunu dile getiren Güneş, Fatih Terim'in yıpratılmaması gerektiğini belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi. A Milli Futbol Takımı’nı çalıştırması yönünde bir teklif almadığını aktaran Güneş, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söyledi. Milli Takım’dan istifa eden Fatih Terim’in yıpratılmaması gerektiğini belirten Güneş, “Ürettiğimiz her insanı yıpratırsak ortada değerlerimiz kalmaz” dedi. Güneş, forvet ve stoper bölgesine transfer yapmaları gerektiğini de vurguladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın kamp yaptığı İspanya’da basın toplantısı düzenledi. Güneş, Fatih Terim’in istifasının ardından A Milli Futbol Takımı çalıştırabileceği iddiaları hakkında konuştu.

‘TEKLİF GELİRSE BAŞKAN KARAR VERİR’

Beşiktaş’la yeni sözleşme imzaladığını hatırlatan Güneş, “Ait olduğum bir kurum var. Kurumlar önemli, devlet önemli, millet önemli. Böyle bir camiayı ve beni yıpratmak yanlış. Bana daha teklif gelmedi. Olursa eğer, şu anda Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm. Benim resmi olarak teklifi kabul etmem doğru değil. Burada çalışırken bana teklif gelirse buna başkan karar verir” dedi.

Aynı anda Milli Takım ve Beşiktaş’ı çalıştırmasının doğru olmayacağını dile getiren Güneş, “Söz sahibi olan ben değilim, başkan. Başkan isterse benim görevime son verebilir. O zaman başka bir şey düşünürüm. Şu anda ben buradayım, burada olmaktan mutluyum” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 maçlık Milli Takım’ın başına geçmenizi isterse, cevabınız ne olur” sorusuna Güneş, “Bugün söylediklerimin aynısını kendisiyle paylaşırım. Yüzde 100 olmaz dememin nedeni de budur zaten” cevabını verdi.

‘FATİH HOCA ÇOK İYİ İŞLER YAPTI’

Fatih Terim’in iyi işler yaptığı söyleyen Şenol Güneş, şöyle devam etti:

“Hepimiz bu ülkenin insanıyız. Milli Takım futbolda piramidin tepesi. Milli Takım antrenörü de tepede olan bir insan, ülkeyi temsil ediyor. Milli Takıma gelen antrenör de ortak değerdir. Milli Takım hepimizin söz sahibi olduğu başarılı olmasını istediği bir yerdir. Milli Takıma böyle çok katkı yapan insanı yıpratırsak, gelecek olanları da yıpratırız. Fatih hoca çok iyi işler yaptı. Hatalar yaptı mı, ben de yaptım, o da yaptı. Ürettiğimiz her insanı yıpratırsak ortada değerlerimiz kalmaz.”

Güneş, Milli Takım’ı beğenmediği yönünde bir ifadesi olmadığını sözlerine ekledi.

‘FORVET TRANSFERİ ŞART’

Şenol Güneş, transferle ilgili açıklamalarda da bulundu. Forvet ve stoper transfer yapmaları gerektiğini kaydeden Güneş, şunları söyledi:

“Forvet transferi şart. Alınabilecek santraforlarda da sıkıntı var. Aboubakar gelmek isterse, kulübü de müsaade ederse alınır. Demba Ba olsaydı, çok şeyi halledebilirdik. Stoperle ilgili düşüncemi de başkana söyledim. İsim veremiyorum, çünkü size isim verince oyuncuyu almak daha zor oluyor. İki pozisyonda öncelikli ihtiyacımız var. Santrafor ve stoper öncelikli, ondan sonra açık ve orta saha başkanla birlikte değerlendirilir. Cenk iyi bir santrafor ama tek başına taşıyamaz burayı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.