Şemdinli'nin rakipsiz muhtar adayı seçim bitmeden kazandığını ilan etti

Şemdinli'nin rakipsiz muhtar adayı seçim bitmeden kazandığını ilan etti

Şemdinli’nin en büyük mahallelerinden Beşevler Mahallesi'nin muhtar adayı Mehdi Seven seçim bitmeden kazandığını ilan etti.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Hakkari de dahil 32 ilde oy kullanma işlemleri sabah 07.00 itibariyle başladı. Şemdinli ilçesinde de 38 sandıkta 12 bin 511 seçmen oy sabahın erken saatlerinden itibaren sandıklarının bulunduğu okullara giderek oylarını kullanmaya başladı.

Şemdinli Beşevler mahallesinde 1 dönem muhtar seçilen Mehdi Seven’in bu seçimde karşısına aday çıkmadı. Yüksekova Haber muhabirine konuşan Seven, mahallesinin her köşesinde emeği olduğunu belirterek, "Rakipsiz tek muhtar adayıyım. Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ile iç içe çalışıyoruz. Bu zamana kadar hangi başkanımızın yanına gittiysek, hangi kurum müdürüne gittiysek mahallemizin sorunlarını çözdüler. Çok teşekkür ediyorum. Benim 24 saat telefonum mahalle halkım için açık. Gücüm yettiği kadar elimden geldiği kadar onların sorunlarını çözmeye, hizmet etmeye çalışıyorum. Karşıma aday çıkmadığı için ve bu kutsal görevi 5 yıl daha bize layık gördükleri için köylülerime teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden tekrar hizmetimize devam edeceğiz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Şerif Bay ise mahalle muhtarlarından memnun oldukları için bu seçimde mahalle sakinlerinden hiç kimsenin aday olmadığını söyledi.

whatsapp-image-2024-03-31-at-15-42-04.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.