Şemdinli’de yıl sonu sergisi

Şemdinli’de yıl sonu sergisi

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi 2013-2014 eğitim öğretim yılı sene sonu sergisi açıldı.

ECEVİT BAY
YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 1 boyunca açılan çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyerlerin ürettiği ürünlerin yanı sıra ilçe merkezinde ve çevre köylerde eğitim veren öğretmenler tarafından yapılan kara kalem, yağlı boya çalışmaları sergilendi.
 
Konuklar tarafından büyük ilgi gören ürünlerin yanı sıra 301 kişinin hayatını kaybettiği Soma faciası ile ilgili resimler de ilgi topladı.
 
Sergiye katılan davetlilere ikramında bulunulurken Şemdinli Halk Eğitim Merkezi'ndeki sergi açılışına Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, askeri yetkililer, kurum amirleri, eğitmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Sergi sırasında bir konuşma yapan Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Yılmaz Halk Eğitim Müdürlüğünce merkezde açılan ve 14 usta öğretici ile 120 kursiyerin çeşitli dallarda yaptıkları 6 aylık çalışmaların sergilendiğini belirterek, "Usta öğreticilerimiz ile kursiyerlerimiz tarafından yapılan ürünler alıcı bulması halinde satışa sunulacaktır. Bu sergimiz yaklaşık 4 gün burada davetlilere açık olacaktır" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.