Şemdinli'de sivil polis aracı esnafa çarptı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sivil bir polis aracı caddede vatandaşların bulunduğu bir anda aniden hızlanarak esnafa çarptı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), Ak Partili adaya verilen mazbatayı tekrar seçilen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan’a iade edilmesi kararı üzerine Şemdinli'de de kutlamalar yapıldı.

İftarın hemen ardından sivil bir polis aracı, o esnada caddede yürüyen Sait Oğuz (29) isimli esnafa çarptı. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntüde ismi öğrenilemeyen polis memurunun çarptıktan sonra aracından inmeyerek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Oğuz, Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

polis-araci-carpti.jpg

Kaymakam Ateş, Oğuz'u hastanede ziyaret etti

Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş Şemdinli Devlet Hastanesi'ne giderek Oğuz'un sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı.

Oğuz'u ziyaret eden Ateş geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ateş, "Şemdinli’de görevli personelimiz, olaylara acil müdahale amacıyla hareket halindeyken bu kaza meydana geldi. Yaralanan gencimizi kolluk kuvvetlerimiz anında hastaneye ulaştırmıştır" dedi.

Kaymakamlık: İnceleme devam ediyor

Öte yandan Şemdinli Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada kazaya ilişkin kasıt bulunup bulunmadığına dair incelemenin devam ettiğini, yapılacak tespitler doğrultusunda ilgili kişi hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını duyurdu.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum