Şemdinli’de “Özel Eğitim Farkındalık” semineri

Şemdinli’de “Özel Eğitim Farkındalık” semineri

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, Şemdinli Engelsiz Yaşam Derneği ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından esnaf ve vatandaşlara yönelik “Özel Eğitim Farkındalık” Semineri verildi.

YAKUP BAY / YÜKSEKOVA HABER

ŞEMDİNLİ - Şemdinli ilçesinde Şemdinli Engelsiz Yaşam Derneği ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği, Ters Lale Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Nujin Kadın Yaşam Evi’nin de destek verdiği “Özel Eğitim Farkındalık” Seminerine ilçe halkının yanı sıra esnaflar da katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen seminerde, Özel Eğitim Uzmanı Mervan Can tarafından hazırlanan sunumla bilgilendirme yapıldı.

Sunum gösterimi sonrası konuşan Can, özel eğitim süreci, özel eğitime muhtaç bireylere verilen eğitimin etkinliği, imar planının ilçedeki sürecine ve eğitim sürecinin nasıl olması gerektiğine dair bilgilendirmelerde bulundu.

Can, ayrıca esnafların engelli bireylere yaklaşım tarzlarının nasıl olması gerektiği konusunda da bilgilendirmede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.