Şemdinli Kaymakamı Ateş'ten bayram mesajı

Şemdinli Kaymakamı Ateş'ten bayram mesajı

Şemdinli İlçe Kaymakamı Ali Ekber ATEŞ, Ramazan Bayramı için bir mesaj yayınladı.

Ateş mesajında, Ramazan ayının kalpleri birleştiren ve ruhları arındıran bir zaman olduğunu vurguladı. Bayramın sağlık, afiyet ve huzur içinde kutlanmasının mutluluğunu paylaşan Ateş, bayramın aile, dostlar, komşular ve barışı sağlamak için fırsat olduğunu belirtti.

Ateş, bayramın trafikte güvenli bir şekilde geçirilmesi için dikkatli olunması gerektiğini ve trafik kurallarına uyulmasını önemle hatırlattı. Yakınlarla kavuşmanın heyecanıyla trafik kurallarının göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade eden Ateş, vatandaşlara emniyet kemersiz yola çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Tüm Şemdinlili hemşehrilerin, ilçede görevli kamu ve özel sektör çalışanlarının Ramazan Bayramını en içten dilekleriyle kutlayan Kaymakam Ateş, sevdikleriyle sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni etti. Mesajını "Sevgi ve Saygılarımla" şeklinde sonlandırdı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.