Şemdinli ADM'de sergi

Şemdinli ADM'de sergi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aile Destek Merkezi (ADM) tarafından el sanatları sergisi açıldı.

ŞEMDİNLİ - Şemdinli Aile Destek Merkezi kursiyerleri tarafından 2013-2014 eğitim ve öğretim sezonu içinde yapılan el emeği göz nuru el sanatları sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Açılışının Kaymakam Adem Ünal ve ADM Müdürü Ülkü Uluöz tarafından yapılan sergi ilgi gördü.

Kaymakam Ünal yaptığı açıklamada, " Yaklaşık 300 öğrencinin ADM'de kurs gördüğünü belirtti.

Ünal, "Burada çeşitli el sanatları icra ediliyor. Böylece kızlarımız, vakitlerini güzel çalışmalarla geçiriyorlar ve vakitlerini heba etmiyorlar. Resim yapıyorlar, dikiş nakış çalışmaları yapıyorlar ve diğer bölümlerde de el sanatları çalışmalarını yapıyorlar. Gördüklerim karşısında çok etkilendim çok güzel çalışmalar hepsin, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

ADM Müdürü Ülkü Uluöz ise şunları söyledi: "2013 yılında çılan Aile Destek Merkezinde çalışmalar sürekli aktif bir şekilde devam ediyor. Öğrencilerimiz ile birlikte yaklaşık 300 öğrencimiz var. Dönem dönem sergilerimiz oluyor. Öğrencilerimiz geliyor kendilerine çeyizlik yapıyorlar. Hocalarımız ile birlikte hocalarımızda çok büyük emek veriyor. Bu sergimiz 2 gün boyunca devam edecek. Öğrencilerimiz daha çok kendilerine yapıyorlar dışarıya satışlarımız fazla olmuyor. Ancak sipariş olursa öyle yapabiliriz. Bugün sergimize gelen herkese teşekkür ediyoruz. Gelip bizi onurlandırdılar"

1-336.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.