'Seher'in imza etkinliğine yoğun ilgi

'Seher'in imza etkinliğine yoğun ilgi

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında tutuklu HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'Seher' kitabının imza etkinliğine yoğun ilgi vardı.

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile hazırlanan 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün başladı. 

Fuarın ilk gününde, tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın cezaevinde yazdığı ve Dipnot Yayınlarından çıkan "Seher" kitabını yazarlar ve şairler tarafından imzalandı. Burhan Sönmez, Gaye Boralıoğlu, Hüseyin Kıran, Jaklin Çelik, Mehmet Said Aydın, Müge İplikçi, Necmiye Alpay, Seray Şahiner, Şeyhmus Diken, Sırrı Süreyya Önder ve Yavuz Ekinci gibi isimlerin yer aldığı etkinliğine yüzlerce kişi katıldı.

Yazar ve şairlerin salona girmesiyle hareketlenen katılımcılar, "Zindanlara özgürlük" sloganı atarken, bir çok kişi ailesi ve çocuklarıyla geldi. Kısa sürede yoğun ilginin olduğu 'seher' kitabı fuarda, 11. baskı ile okurlarıyla buluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.