Schumacher'in son durumu ne?

Schumacher'in son durumu ne?

2 yıl önce kayak kazası geçiren Formula 1’in efsane Alman pilotu Michael Schumacher'in terapistlerin yardımıyla birkaç adım atabildiği ve kolunu kaldıra bildiği iddia edildi.

Alman Bunte dergisi pilotu Michael Schumacher'in, artık terapistlerin yardımıyla birkaç adım atabildiğini ve kolunu kaldırabildiği iddia etti. Schumacher’in menajeri ise bu iddiaları yalanladı.

2 yıl önce Fransuz Alpleri’nde bir kayak kazası geçiren efsane pilot Michael Schumacher'in uzun süre hayati tehlikeyi atlatamamıştı. Tedavisine İsviçre’deki evinde devam edilen Alman pilot için Bunte dergisinin ortaya attığı iddia ortalığı karıştırdı.

Dergi, Schumacher'in yakınlarını kaynak gösterdiği haberinde, ünlü pilotun terapistler yardımıyla birkaç adım attığını ve kolunu kaldırdığı yazdı.

Schumacher'in menajeri Sabine Kehm ise bu haberleri yalanlayarak ‘Bunlar sorumsuzluk. Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili insanların boş yere umutlanmasına neden oluyorlar’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.