Sason’da Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

Sason’da Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

Batman’ın Sason İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği ortaokullar arası kızlar ve erkekler futbol turnuvası, yapılan final maçlarıyla sona erdi.

Sason Kaymakamlığı Gençlikspor halı sahasında düzenlenen müsabakalara 30 okul takımı katıldı.

Karşıyaka Ortaokulu ile Şehitler Ortaokulu arasında yapılan final maçları nefes kesti. İlk yarıda Karşıyaka Ortaokulu’nun üstünlüğüne rağmen, Şehitler Ortaokulu ikinci yarıda oynadığı oyunla maçı dengelemesini bildi. 1-1 biten maçta, penaltılara gidildi. Karşıyaka Ortaokulu penaltılarda rakibi Şehitler Ortaokulu’nu yenerek kupayı evine götürdü.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları İlçe Kaymakamı Cihat Arık, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz, Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, İlçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet Öter tarafından verildi.

Kaymakam Cihat Arık, turnuvayı düzenleyen, görev alan personele teşekkür ederek turnuvaya katılan takımları tebrik etti.

Kızlarda kupayı Karşıyaka Ortaokulu müzesine götürürken erkeklerde Yücebağ Posta Ortaokulu birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.