Samsun kara teslim

Samsun kara teslim

Samsun'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şehri beyaz örtüyle kapladı.

Kar yağışı merkez ilçeleri olmak üzere Samsun genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehir merkezinde kar kalınlığı 10 santimi aştı. Kar yağışı sebebiyle 31 Aralık Perşembe günü Samsun il genelinde ilk ve orta dereceli okulların tatil edildi.

Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar ise gece geç saatlerde sokaklara çıkarak kar topu oynadılar, yoğun kar yağışı altında yürüyüş yaptılar. Kar yağışını beklediklerini fakat bu kadar yoğun kar yağışı beklemediklerini ifade eden vatandaşlar, karın bu şiddette devam etmesi durumunda olumsuzluklar yaşanabileceğini söylediler.

VALİLİKTEN TATİL AÇIKLAMASI

Samsun Vali Vekili Osman Nuri Çobanoğlu, olumsuz hava şartlarından dolayı 31 Aralık 2015 Perşembe günü il genelinde tüm okulların tatil edildiğini açıkladı. Çobanoğlu, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan olumsuz hava şartlarından dolayı, ilkokul, ortaokul ve liselerin 31 Aralık 2015 Perşembe günü, bir gün tatil edildiğini ifade etti. 

Vali Vekili Osman Nuri Çobanoğlu ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.