Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor

Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları Bayer Leverkusen - Atletico Madrid ve Manchester City - Monaco maçlarıyla devam ediyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında geçen hafta Paris Saint-Germain, Barcelona’yı 4-0, Benfica, Borussia Dortmund’u 1-0, Bayern Münih, Arsenal’ı 5-1, Real Madrid ise Napoli’yi 3-1 yendi. Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu ilk maçlarına bu hafta farklı takımların maçlarıyla devam edilecek.

ÇALHANOĞLU CEZALI, ÖMER TOPRAK SAHADA

Kadrosunda, yeni sezon için Borussia Dortmund ile anlaşan Ömer Toprak’ı barındıran Bayern Leverkusen, saat 22.45’te geçen yılın finalisti Atletico Madrid’i konuk edecek. Hakan Çalhanoğlu ise, FIFA’nın verdiği 4 aylık men cezası sebebiyle Bayer Leverkusen kadrosunda yer alamayacak.

Yine aynı saatte oynanacak diğer mücadelede ise Manchester City, seyircisi önünde Monaco ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen takımlar, 7-8 Mart ve 14-15 Mart’taki rövanş karşılaşmaları sonunda belli olacak.

Günün Maçları:
Bayer Leverkusen (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya)
Manchester City (İngiltere) - Monaco (Fransa)

Yarın:
Porto (Portekiz) - Juventus (İtalya)
Sevilla (İspanya) - Leicester City (İngiltere)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.