Şampiyon Amedspor mu İstanbulspor mu?

Şampiyon Amedspor mu İstanbulspor mu?

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğun iki büyük adayı Amedspor ile İstanbulspor deplasmanda rakipleriyle berabere kaldılar. Şampiyonu bu hafta oynanacak maçlar belirleyecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta lider İstanbulspor’u iki puan geriden takip eden Amedspor, Hacettepespor ile oynadığı maçta berabere kaldı. İstanbulspor’un da Kocaeli deplasmanından beraberlikle ayrılması üzerine Beyaz Grup’un şampiyon takımının belirlenmesi bu hafta oynanacak maçlarındaki skorlara kaldı.

ŞAMPİYONLUK MAÇLARI

Bu hafta İstabul’da oynanacak İstanbulspor-Sivas Belediyespor ve Diyarbakır’da oynanacak Amedspor-K.Maraşspor maçlarının sonucu şampiyon takımı belirleyecek. Amedspor K. Maraşspor’u mağlup eder ve İstanbulspor Sivas Belediyespor’a mağlup olursa, Amedspor şampiyonluğunu ilan edecek. İstanbulspor berabere kalır ve Amedspor 5 farklı skorla galip olursa Amedspor yine şampiyon olacak. İstanbulspor, Sivas Belediyespor maçından galip ayrıldığı taktirde ise şampiyonluğunu ilan edecek. Amedspor şampiyonluk hedefini gerçekleştiremediği taktirde TFF 1. Lig’e çıkmak için play off maçlarında grubu ilk 5 sırada tamamlayan takımlarla mücadele edecek.

KAYYIMA RAĞMEN BAŞARILI OLDU

Oynadığı futboldan çok aldığı cezalar, deplasman maçlarında uğradığı saldırılar nedeniyle gündeme gelen Amedspor, takım kaptanı Şeyhmus’un trafik kazasında hayatını kaybetmesi ile de büyük sarsıntı yaşamıştı. Başarılı futbolcusu Deniz Naki’nin sosyal medya paylaşımları nedeniyle mahkeme önüne çıkması ve aldığı maç cezaları da takımı zor durumda bırakmıştı. Naki’ye en son 5 maç ceza verilmiş ve ligi kapatmıştı. Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım olarak atanan Cumali Atilla da, ‘maddi desteğin devam etmesi için takımın adının değiştirilmesi’ni istedi. Adını değiştirmeyen takım, maddi zorluklara rağmen ligde başarılı bir grafik çizmeye devam etti. (DUVAR)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.