Saldırgan şikayet etti: Sağlam ifade verdi

Saldırgan şikayet etti: Sağlam ifade verdi

Minibüste kendisine saldıran Ercan Kızılateş'in şikayetçi olması üzerine, Asena Melisa Sağlam ifade vermeye gitti. Sağlam "Savcılık itiraz etti biz de edeceğiz" dedi.

Pendik’te minibüste saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam, saldırgan Ercan Kızılateş’in da şikayetçi olması üzerine ifade vermek için Anadolu Adalet Sarayı’na geldi.  Cumhuriyet Savcılığı, Ercan Kızılateş’in serbest bırakılmasına itiraz etmişti. Kızılateş ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Adliye önünde konuşan Asena Melisa Sağlam, “Şahısın benden şikayetçi olması üzerine ifade vermek için ifade vermeye geldim” dedi.  Olay sırasında hakarette bulunmadığını belirten Sağlam, “Bana onun ettiği hakaretleri baz alırsak benim ona dediğim ‘ne yapıyorsun’,  ‘bana nasıl vurursun’ oldu” diye konuştu.

Saldırganın serbest bırakılmasını da değerlendiren Melisa Sağlam, “Savcılık itiraz etmiş, biz de itiraz edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.