Saldırgan Çakıroğlu yeniden adliyede

Saldırgan Çakıroğlu yeniden adliyede

Maslak'ta bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan 35 yaşındaki Abdullah Çakıroğlu, ikinci kez adliyeye sevk edildi.

İstanbul Maslak'ta bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan 35 yaşındaki Abdullah Çakıroğlu, adliyeye sevk edildi. Dün çıkarıldığı İstanbul Anadolu Adliyesi'nde savcılık tarafından serbest bırakılan Çakıroğlu hakkında "Halkı kin ve nefrete teşvik etmek" ve "Bir kimsenin inanç, düşünce veya kanaatlerinden kaynaklanan yaşam tarzına ilişkin tercihlerine müdahale etmek" suçlamasıyla ile yeniden yakalama kararı çıkartıldı.

Akşam saatlerinde yeniden gözaltına alınan Abdullah Çakıroğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Anadolu Adalet Sarayı'na gönderildi. Emniyet sorgusunun ardından Çakıroğlu, bir kez daha adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen Çakıroğlu'nun savcılık sorgununun başlaması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.