Sakarya'da tekstil fabrikasında yangın

Sakarya'da tekstil fabrikasında yangın

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikasının kimya kısmında çıkan yangında, 2 işçi yanarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akyazı ilçesi Küçücek Mahallesi’nde faaliyet gösteren tekstil fabrikasının kimya bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı toz kimyasal hazırlanan kazan alev aldı. Çıkan yangında Sinan Demiralay (36), kimyasal ve ısının etkisiyle vücudunun büyük kısmı yandı. İş arkadaşı Yasin Bozkurt (26) ise düşme sonucu diz ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve yanıklar meydana geldi.

Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı itfaiye ekipleri müdahalede bulunarak, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yaralı Sinan Demiralay ve Yasin Bozkurt, 112 ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerin ardından Sinan Demiralay Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Yasin Bozkurt ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.