Sahte Savcılara Polisten Suçüstü

Sahte Savcılara Polisten Suçüstü

Adıyaman’da, bir vatandaşı arayarak kendilerini hakim ve savcı sıfatıyla tanıtıp para isteyen 2 dolandırıcı, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, kendilerini telefonda hakim ve savcı olarak tanıtan İsmail E., ile Haşim T., aradıkları A.G’den 10 bin TL istedi. Dolandırıcılar A.G’den parayı Yeni Mahalle Abdulmusa Caddesi üzerinde bir iş yerinin önüne bırakmasını istedi. A.G, şahısların verdiği adrese doğru yola çıkarken; A.G’nin yakınları ise, durumdan şüphelenerek polise bildirdi.

Kısa sürede harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Şube Büro Amirliği polis ekipleri, İsmail E., ile Haşim T’nin paraları alacakları Yeni Mahalle Abdulmusa Caddesi üzerindeki iş yerinin yakınlarında bekledi. A.G, iş yeri önüne gelerek 10 bin TL'yi bırakıp olay yerinden ayrılırken, paraları almaya gelen İsmail E., ile Haşim T., Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Şube Büro Amirliği polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Yalanan iki şahıs, emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.