Ruşen Çakır: Bu kadarla kalmayacak, devamı gelecek

Ruşen Çakır: Bu kadarla kalmayacak, devamı gelecek

Gazeteci Ruşen Çakır, son olarak Adnan Oktar ve grubuna yönelik yapılan dini gruplara yönelik operasyonları değerlendirdi. Çakır, operasyonlar için "Bu kadarla kalmayacak, devamı gelecek" değerlendirmesinde bulundu.

Gazeteci Ruşen Çakır, “Dini grupların devletin hedefinde olmasının derin anlamı” başlığıyla yayınladığı videoda, son örneğinin Adnan Oktar grubuna yönelik olarak görüldüğü dini gruplara yönelik operasyonları yorumladı.

Çakır, “Devlet dini gruplara sert bir şekilde saldırıyor” diye başladığı konuşmasında “Bu kadarla kalmayacak, bunun devamı da gelecek” diye devam etti ve bu iddiasına kaynak olarak Nevzat Çiçek’in Habertürk‘te yapmış olduğu söyleşideki ifadelerini gösterdi.

Çakır, operasyonların Cumhurbaşkanı Erdoğan döneminde olmasına dikkat çekerek “Bir zamanlar merkez medyada çıkan irtica haberlerinin 100 katı bu dönemde iktidara yakın medyada yayınlanıyor” diye konuştu.

Çakır, konuşmasında, yapılan operasyonların Erdoğan’a muhalefet eden dini yapılara yönelik olduğunu mu, yoksa tek nedenin bu olmayıp olayların daha derin anlamlar içerdiği mi sorguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.