Rus turist polise kafa attı

Rus turist polise kafa attı

Kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ve Rus turist kafilesi tartışmaya başladı. Olaya AVM'nin güvenlik görevlileri de dahil oldu. Çıkan arbedede polise kafa atan Rus turist Vladislav Rajja yoğun bakıma alındı.

Antalya’da bir alışveriş merkezinde polis ve Rus turist kafilesi arasında tartışma çıktı. Çıkan arbedede polise kafa atan Vladislav Rajja, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Alışveriş merkezi içinde sivil kıyafetle devriye görevi yapan polis memuru Serkan Yarali, Rus uyruklu 4 kişilik turist grubunun yüklü miktarda parayı birlikte saydıklarını fark etti. Polis memuru Yarali, kimlik kontrolü yapmak istedi. İddiaya göre, Vladislav Rajja kimlik kontrolüne önce itiraz etti, daha sonra da kafa atarak polis memurunun kaşını açtı. Olaya alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri de müdahale etti. Rajja ve yanındaki 3 Rus gözaltına alındı. Polisin zorla kelepçe taktığı Rajja alışveriş merkezinden dışarı çıkarıldı.

ZORLA KELEPÇE TAKILDI

Arbede sırasında başına darbe aldığı ve cebinden çıkardığı uyuşturucu hapları yuttuğu iddia edilen Rajja, ekip aracına bindirilmek istendiği sırada fenalaşarak yere yığıldı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen ambulansla önce polis memuru Serkan Yarali hastaneye sevk edildi. Yerde bilinci kapalı yatan Rajja ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü. Ağır yaralı Rajja’nın yoğun bakım servisinde tedaviye alındığı belirtildi.

‘OTOMOBİL ALACAKTIK’

Olaya karışan Rus turistlerden biri, otomobil almak için ayırdıkları 120 bin TL civarındaki parayı sayarken polisin kendilerini dövdüğünü söyledi. Polis, olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.