Remziye Bor'un ilk sözü: Polis kapıyı kırıp ateş etti

Remziye Bor'un ilk sözü: Polis kapıyı kırıp ateş etti

Özel harekat polisleri tarafından vurulan ve kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisindeki tedavisi süren 7 aylık hamile Remziye Bor’un bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Van'ın merkez İpekyolu ilçesi Hacıbekir (Xaçort) Mahallesi'nde, bir özel harekat polisinin yaşamını yitirdiği, bir polisin de ağır yaralandığı çatışmanın ardından mahalledeki bir eve baskın düzenleyen özel harekat polislerinin taradığı 7 aylık hamile Remziye Bor’un Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

DİHA'nın haberine göre, Bor’un beyin ölümünün gerçekleştiği yönündeki bilginin doğru olmadığı, bilincinin açık olduğu belirtilirken, sabah saatlerinde yoğun bakım servisine giren annesine ilk söylediği söz ise “Ben evde tek başımaydım. Polis kapıyı kırıp içeri girerek ateş etti” oldu. 

Dışarıdan anne karnına bağlanan bir hortumla beslenen Bor’un bebeğinin kurtarılması için ise çabaların sürdüğü öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.