Rektör Ceylan'dan Soma açıklaması

Rektör Ceylan'dan Soma açıklaması

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan yaptığı yazılı açıklamada, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen kömür madeni kazasında çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiğini ve birçok madencinin de ocakta mahsur kaldığını kaydedildi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Açıklamada, "Milletimizi derinden üzen kazada yaşamını yitiren madenci kardeşlerimize üniversitem ve şahsım adına Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diler, göçük altında kurtarılmayı bekleyen madencilerimizden sevindirici haberlerin gelmesini yürekten temenni ederim. Hakkari Üniversitesinin tüm çalışanları, öğrencileri ve öğretim kadrosu Soma halkının ve milletimizin derin acısını yüreğinde taşıyor. Yüreğimiz Soma için atıyor. Faciada hayatını kaybedenlerin yakınlarının yürek acısını bizler de paylaşıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum