Rekor var ödül yok!

Rekor var ödül yok!

Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu. Şahan Gökbakar'ın yönettiği Recep İvedik 5 izlenme rekoru kırarken ödül listesinde kendine yer bulamadı.

YÜKSEKOVA - Şahan Gökbakar, yeni filmi Recep İvedik 5 ile izleyicilerle buluştu. İzlenme rekoru kıran film Altın Palmiye listesinde kendisine yer bulamadı. 4’üncü Altın Palmiye Ödülleri için yapılan halk oylaması sona erdi. Ödüller sahiplerini buldu. Yılın en iyi sinema filmi ödülü Dağ 2’ye verilirken yılın erkek sinema oyuncusu ödülüne  Ahmet Kural ve Murat Cemcir layık görüldü.

ÖDÜL TÖRENİ İLK KEZ İSTANBUL’DA

Bu yıl ilk defa İstanbul’da gerçekleşecek olan ödül töreni, Zorlu Center Raffles Hotel’de 8 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek. Onur ve Jüri Özel Ödüllerinin 1 Mayıs’ta açıklanacağı Altın Palmiye Ödülleri törenine yurtdışından Romanya’lı şarkıcı Brianna’nın yanı sıra Chirs Thrace ve Kate Line onur konuğu olarak katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.