Recep İvedik'ten Scorsese'ye yer kalmadı

Recep İvedik'ten Scorsese'ye yer kalmadı

"Recep İvedik 5" gösterimi için salon kalmaması nedeniyle, "Silence" filminin vizyon tarihi ertelendi.

Recep İvedik 5’ten dolayı salon kalmaması nedeniyle, Martin Scorsese’ın “Silence” filminin vizyon tarihi ertelendi.

T24’ün haberine, bu hafta 3 film vizyona girdi. Bu hafta vizyona giren filmler arasında tek yerli film “Recep İvedik 5” olurken, “Ay Işığı” ve “Parçalanmış” filmleri de seyirciyle buluştu.

Recep İvedik, Mars Grup’a bağlı Cinemaximum salonlarının tümünde gösterilirken, “Silence” filminin 17 Şubat’taki Türkiye vizyon tarihinin boş salon kalmamasıyla nedeniyle ertelendi.

Geçen yıl, bağımsız sinemacıların dağıtım sırasında yaşadıkları sinema salonu sorularına ilişkin olarak “Kapalı Gişe-Türkiye Sinemasında Dağıtım Krizi” adlı bir belgesel çekilmişti. Belgeselin yapımcısı Kaan Müjdeci, şunları söylemişti:

“Sivas’ın Venedik’te yarışmaya kabulünden sonra Mars Grup’la görüştüm. O sırada Cem Yılmaz’ın filmi vizyona girecekti. Acaba ‘Sivas’ın fragmanını Cem Yılmaz’ın filminin önüne koysak bir etkisi olur mu filan diye fikir yürütüyorum. Adamsa gayet kendinden emin bir şekilde ve aşağılayarak eliyle ‘Sivas’ın afişini işaret etti, ‘Bunu mu koyacağım?’ dedi bana. Bu, bana sektörün en önemli kurumlarından birinin nasıl bir ciddiyetsizlikle yönetildiğini gösterdi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.