Real Madrid gol oldu yağdı!

Real Madrid gol oldu yağdı!

La Liga'nın 16. haftasında Real Madrid, sahasında ağırladığı Rayo Vallecano'yu adeta gol yağmuruna tuttu ve sahadan 10-2 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

İspanya La Liga'nın 16. haftasında Real Madrid, sahasında Rayo Vallecano'yu konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, 3. dakikada Danilo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Ardından konuk takım 10. dakikada Antonio Amaya ile eşitliği yakaladı. Rayo Vallecano 2 dakika sonra Jozabed'in fileleri sarsmasıyla 2-1 öne geçti. Ancak 14. dakikada Tito kırmızı kart görünce Rayo Vallecano 10 kişi kaldı. Rakibin 10 kişi kalmasıyla baskısını artıran Real Madrid, 25. dakikada Gareth Bale ile eşitliği yakaladı. (2-2)

28. dakikada Raul Baena'nın ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla konuk takım 9 kişi kaldı. Real Madrid bu dakikadan sonra rakibine adeta nefes aldırmadı. 30. dakikada Cristiano Ronaldo penaltıdan attığı golle takımını yeniden öne geçirirken, 41. dakikada yeniden sahneye çıkan Gareth Bale ilk yarının skorunu belirledi. (4-2)

Rakibinin 9 kişi kalmasını iyi değerlendiren Real Madrid, ikinci yarıda da gol yağmurunu sürdürdü. 48, 79 ve 90. dakikalarda Benzema, 53. dakikada Ronaldo, 61 ve 70 dakikada Bale'ın golleriyle Rafael Benitez'in öğrencileri sahadan 10-2 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Real Madrid bu skorla 10. galibiyetini elde ederken, puanını 33'e yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Rayo Vallecano ise 10. mağlubiyetini alarak 14 puanla 18. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.