Rapor veren o doktor bulundu

Rapor veren o doktor bulundu

SAĞ DİZİNDEKİ AĞRI VE ŞİŞLİĞİN DÜŞME NEDENİYLE OLDUĞUNU SÖYLEDİYerkel, muayenede, sağ dizindeki Ağrı ve şişliğin düşme nedeniyle oluştuğunu söyledi. Sağ dizinin filmi çekildikten sonra Yerkel'e yedi gün iş göremezlik raporu verildi.Yerkel'e şu tanı konuld

Soma'da yere düşen bir kişiye tekme atarken görüntülenen ve 7 günlük isgöremez raporu alan Basbakan Danışmanı Yusuf Yerkel'in sağlık raporuna Radikal ulaştı. Yerkel'e tekme attığı sağ dizde kızarıklık ve yumuşak doku şişliği tanısı konulduğu ortaya çıktı.

TEKME ATTIĞI GÜN MUAYENE OLDU

Radikal gazetesinden İsmail Saymaz’ın yayınladığı sağlık raporuna göre Yerkel, tekme attığı gün olan 14 Mayıs"ta saat 20.00'da sağ dizde şişlik ve Ağrı şikayetiyle Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne gelerek, Doktor Servan Gökhan'a muayene oldu.

SAĞ DİZİNDEKİ AĞRI VE ŞİŞLİĞİN DÜŞME NEDENİYLE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Yerkel, muayenede, sağ dizindeki Ağrı ve şişliğin düşme nedeniyle oluştuğunu söyledi. Sağ dizinin filmi çekildikten sonra Yerkel'e yedi gün iş göremezlik raporu verildi.

Yerkel'e şu tanı konuldu:

"Sağ dizde yaklaşık 10X10 cm ödem (sislik), ekimoz (kızarıklık) ve yumuşak doku şişliği, sol omuz ve göğüs ön yüzde ekimoz ve yumuşak doku şişliği mevcuttur. Extremite (kol ve bacak) hareketlerinde hassasiyet ve yürümede güçlük mevcut olup hastada yaygın yumuşak doku travmasi mevcuttur. Hastaya 7 gün iş göremezlik raporu verilmiştir.'

RAPOR SONRASI BAŞBAKAN'LA GÖRÜNTÜLENDİ

AKP'li Hüseyin Çelik'in "7 gün rapor aldı" dediği Yusuf Yerkel, olay sonrası Eyüp Sultan Camii'nde cuma namazı kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında görüntülenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum