Quaresma: Mario Gomez ‘Süper Mario’ gibi

Quaresma: Mario Gomez ‘Süper Mario’ gibi

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, ligin ilk yarısını ve devre arası hazırlıklarını değerlendirdi.

İlk yarıyı 41 puanla lider kapatan Beşiktaş, devre arası kampı için geldiği Antalya’nın turizm bölgesi Belek’te çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekibin Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, bugün düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kampı değerlendiren Quaresma, “Çok güzel bir dönemden geçiyoruz. Fiziki çalışmalar yapıyoruz. Ligin ikinci yarısında da liderlikte devam etmek istiyoruz. Burada çok mutluyuz. İkinci yarıyı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Ligin son gününe kadar yarışa devam edeceklerini ve hedeflerinin ikinci yarıyı da lider bitirip şampiyon olmak olduğunu belirten Quaresma, “Liderlik koltuğunda olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yarış büyükler arasında devam edecektir. Galatasaray yarışın dışında diyemeyiz. Onlar da bu yarışın içindedir. Ligin son gününe kadar bu yarış devam edecek” dedi.

Takım içerisinde iyi bir havanın olduğunu belirten Quaresma, yetenekli oyuncularla oynamaktan zevk aldığını söyledi. İlk devrenin gol kralı olan Mario Gomez’le ilgili düşüncüleri sorulan Portekizli oyuncu, “Mario yıldız bir oyuncu bize çok fazla katkıları oldu, onunla çalışmak bizim için bir mutluluktur. İllaki bir süper kahramana benzetecek olursak “Süper Mario” diyebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.