Polis yanmaktan son anda kurtuldu

Polis yanmaktan son anda kurtuldu

Lice’deki olayların protesto edildiği Şırnak’ın Cizre ilçesinde çıkan olaylarda, göstericilerin attığı molotofkokteylinin polislerin arasına düşmesi sonucu iki polis memuru yanmaktan son anda kurtuldu.

ŞIRNAK - Diyarbakır’ın Lice ilçesinde iki kişinin ölümü ile sonuçlanan olayların protesto edildiği Cizre’de fırın ve eczaneler dışında esnaf kepenk açmadı. Kepenklerin kapalı olduğu kent merkezinde bir araya gelen bir grup gösterici, Cizre’yi Silopi’ye bağlayan Uluslararası Karayolu'na barikatlar kurup yolu trafiğe kapattı. Araçların geçişine izin vermeyen göstericiler bazı araçlarda da kimlik kontrolü yaparken, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

czr2-001.jpg

POLİSLER YANMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri göstericilerin dağılmasını istedi ancak uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale etti.

Bu arada göstericilerin polise attığı bir molotofkokteylinin polislerin arasına düşmesi sonucu iki memur yanmaktan son anda kurtuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.