Polis aracı kayan gençlere çarptı

Polis aracı kayan gençlere çarptı

Karabük’te kavga ihbarına giden sivil polis aracı öğrencilerin kaydığı yolda duramayınca kayak yapan üniversite öğrencilerine çarptı.

Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl mahallesi 1024 nolu cadde üzerinde kavga ihbarının alınması üzerine bölgeye asayiş ekipleri yönlendirildi.

Emniyet Müdürlüğüne ait 78 AB 371 plakalı sivil polis otosu kavga ihbarının yapıldığı caddeye girdiğinde çoğunluğunun üniversite öğrencisinin naylon poşetlerle kaydığı yolda duramayarak rampa aşağıya kaymaya başladı.

Öğrencilere çarpan ekip otosu çöp kovasına çarparak durabildi. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları ile Özel bir hastane ve Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan yaralıları alan bir ambulans ise yolda çıktı. Vatandaşların yardımı ile kara saplandığı yerden çıkarılamayan ambulans ise olay yerine gelen bir jip yardımıyla çıkarıldı.

Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.