Podolski parkede de yıldız çıktı

Podolski parkede de yıldız çıktı

Galatasaray’ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, yeşil sahalardan parkeye geçiş yaptı, sarı kırmızılı basketbolculara hünerlerini gösterdi.

Galatasaray futbolcusu Lukas Podolski, Galatasaray Odeabank’ın hafta içerisinde gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret etti. Galatasaray Odeabank Koçu Ergin Ataman ve Kaptan Sinan Güler ile bir araya gelen Alman futbolcu, ikiliye imzalı formasını hediye etti. Alman futbolcu orta sahadan gerçekleştirdiği atış sonrasında, ’Nowitzki şimdi senin sıran’ diyerek vatandaşı olan Dirk Nowitzki’ye meydan okudu.

"ASLINDA BÖYLE BİR SALONDA DAHA ÇOK OYNAMAK İSTERİM AMA PEK ZAMANIMIZ YOK"

Basketbolu çok sevdiğini belirten Podolski, "Çok sevdiğim bir spor dalı. Maalesef özel hayatımızda çok fazla zaman bulamıyoruz, bulunca da bizim için değişiklik oluyor. Futbolun dışında başka bir şey yapmak güzel oluyor. Basketbolu sıkça oynuyorum, hatta evde bile. Aslında böyle bir salonda daha çok oynamak isterim ama pek zamanımız yok. Evde basketbol da oynuyorum" dedi.

"NOWİTZKİ UZUN YILLARDIR NBA’DE, UMARIM DAHA UZUN SÜRE DEVAM EDER"

İsabetli atışlar yaptığını belirten Alman futbolcu, "Basketbolcular da karşımda zorlandı, bugün öz güvenle ayrılacağım buradan. Nowitzki uzun yıllardır NBA’de, umarım daha uzun süre devam eder. Onu takip ediyorum, izliyorum. Bıraktığı zaman da karşılıklı oynamak isterim. Bakalım kim daha başarılı olacak, o mu ben mi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.