Pil ömrü ile rekor kırdı!

Pil ömrü ile rekor kırdı!

Samsung Galaxy A5 batarya performansıyla rekor kırıyor. İşte telefonun kullanım süresi.

Samsung, piyasaya sürdüğü Galaxy A serisi modelleri ile orta segment cihazlar arasında liderliğe oynuyor. Fiyat / performans oranı olarak başarılı sayılabilecek modellere sahip olan Galaxy A ürün ailesinin en yeni üyesi bir başka detay ile gündeme geldi.

Galaxy A5 2017’nin pil testleri, telefona tarihi bir rekor imzalatabilir. Oldukça yüksek bir kullanım süresi sunan cihaz, 11 saat 9 dakika ile güncel tüm rakiplerini geride bırakıyor.

Galaxy A5, bu zamana kadar en yüksek pil ömrüne sahip telefon olarak bilinen Sony Xperia Z3 Compact’ı de geride bıraktı. En yakın rakibi olan Sony Xperia Z3 Compact’a ortalama 1 saatlik fark atan cihaz kendi segmentinde de rekor kırıyor.

5.2 inç ekran boyutuna ve 3000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan yeni Galaxy A5 2017, şarj süresi ile de yine zirveye oynuyor. Cihaz, 91 dakikada %100 şarj olabiliyor. Bu rakam rakiplerine kıyasla yine son derece dikkat çekici.

Aşağıda göreceğiniz tabloda Galaxy A5’in de aralarında yer aldığı güncel çoğu akıllı telefonun pil test sonuçlarını görebilirsiniz. (Kaynak: CNN Türk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.