PFDK'den Amedspora yeni ceza

PFDK'den Amedspora yeni ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bucaspor ile karşı karşıya gelinen maçta hakeme gösterdikleri tepki nedeniyle Amedspor Teknik Sorumlusu Harun Kılıç ile Antrenör Faruk Türk'e ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK), Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amedspor'a yeni cezalar geldi. PFDK, bugün gerçekleştirilen toplantı sonucunda Bucaspor ile karşı karşıya gelinen müsabakada hakeme gösterdikleri tepki nedeniyle Amedspor Teknik Sorumlusu Harun Kılıç'a 3 maç men ve 3 bin TL para cezası, Antrenör Faruk Türk'e ise 1 maç men ve 3 bin TL para cezası verdi. 

Alınan kararlar PFDK sitesine konulan açıklamada "Amedspor Kulübü teknik sorumlusu Harun Kılıç'ın, 17.02.2016 tarihinde oynanan Bucaspor - Amed Sportif Faaliyetler Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

Aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler kulübü Antrenörü Faruk Türk'ün, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.