Özgürlük Nöbeti eylemine destek ziyareti

Özgürlük Nöbeti eylemine destek ziyareti

Barış bildirisine imza attıkları için tutuklanan akademisyenlerin özgürlüğü için tutulan Özgürlük Nöbeti eylemine destekler büyüyor. TTB, TMMOB Kadın Komisyonu, LGBTİ Barış Heyeti ile Suruç, Ankara, Gezi aileleri nöbet eylemini ziyaret etti.

Barış bildirisine imza attıkları için tutuklanan akademisyenler Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Kaya, Yrd. Doç. Dr. Esra Mungan, Doç. Dr. Kıvanç Ersoy ve Yrd. Doç. Dr. Meral Camcı için Bakırköy Cezaevi önünde başlatılan Özgürlük Nöbeti eylemi devam ediyor.

Nöbet eylemini Türk Tabipler Birliği (TTB), TMMOB Kadın Komisyonu üyeleri, Suruç, Ankara ve Gezi aileleri ile LGBTI Barış Heyeti ziyaret etti. Barış yazılı balonlar ve uçurtmalarla barış taleplerini dile getiren ziyaretçiler, yaptıkları açıklamalarla tutuklanmaları protesto etti. Destek ziyaretine gelenler Türkçe ve Kürtçe "Siz içerden biz dışarıdan", "İlle de barış" dövizlerini taşıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.