Özgün'den 3 Gündür Haber Alınamıyor

Özgün'den 3 Gündür Haber Alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde lise öğrencisi olan 16 yaşındaki Abdüsselam Özgün’ün 3 gündür kayıp olduğu belirtildi.

MARDİN - Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi Elbeyli Caddesi'nde ikamet eden İbrahim Özgün'ün 16 yaşındaki oğlu lise öğrencisi Abdüsselam Özgün 3 gün önce okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. Çocuğunun hayatından endişe ettiğini söyleyen baba İbrahim Özgün, “Oğlum Kızıltepe İpekyolu Anadolu Lisesi 1. sınıfında okuyor. Pazartesi sabahı okula gitti. Eve dönmedi. Sorduk soruşturduk. Saat 13.30'da bir arkadaşıyla okuldan ayrılmış bir internet kafeye gittiklerini öğrendik. Yaklaşık bir saat internet kafede arkadaşıyla beraber kalmış daha sonra arkadaşına eve gideceğini söylemiş ama 3 gündür oğlum eve gelmedi. Emniyete haber verdik aramadığımız yer kalmadı. Her köşe bucağı aradık ama bulamadık. Hayatından endişe ediyoruz. Böyle bir olayı Allah kimsenin başına getirmesin. Onu görenlerin insanlık adına bizlere haber vermelerini rica ediyoruz. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesi lazım. Bugün benim çocuğum kayboldu yarın başkası kaybolabilir. Onun için herkesten hassasiyet bekliyorum. Oğlumu bulanların ya da bir yerde görenlerin bizi aramasını istiyoruz" dedi.

Çocuğuna da seslenen acılı baba, “Canım oğlum seni çok merak ediyoruz, sen gelmezsen biz ölüyüz, eğer gelirsen bize bana ve annene hayat vereceksin. Çünkü sen bizim hayatımızsın, seni çok seviyoruz. Evine gel lütfen” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.