Özgecan'ın katili Mersin'de toprağa verildi

Özgecan'ın katili Mersin'de toprağa verildi

Kaldığı cezaevinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken’in cenazesi, tam 5 gün sonra Adana'da bulunan morgtan alındı.

Yargılandıkları davada ‘ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası’ alan ve Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde babası Necmettin Altındöken ile aynı koğuşta kalan Suphi Altındöken, cezaevinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan oğul Altındöken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, baba Altındöken de kasık bölgesinden yaralandı. Necmettin Altındöken’in tedavisi hastanede sürerken, oğlunun cenazesi Mersin'e gönderilmek üzere morgtan alındı. 

Belediye izin vermeyince Adana ve Mersin arasında gidip gelen cenazenin defnedilmesi için tam 5 gün sonra onay çıktı. Suphi Altındöken’in annesi Naciye Tan’ın avukatının, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı başvuruya olumlu yanıt çıktı. Cenazenin toprağa verilmesi için belediye aileye yer gösterdi. Gece saatinde morgtan alınan Altındöken, Mersin sınırları içerisinde bulunan güvenlik gerekçesiyle yeri gizli tutulan mezarlığa gömüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.