Özel Kanıt Kolejinde mezuniyet gecesi

Özel Kanıt Kolejinde mezuniyet gecesi

Yüksekova’da Özel Kanıt Koleji'nin 8. Sınıf öğrencileri mezuniyet yemeğinde hem eğlenceli hem duygusal anlar yaşadı. Yorucu bir yılın ardından 9. sınıfa geçen öğrenciler güzel bir gece ile yorgunluklarını attılar.

İlçede bulunan bir kafede düzenlenen mezuniyet gecesinin öncesinde verilen iftar yemeğine Özel Kanıt Koleji öğretmenleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Yemekten sonra kısa bir açıklama yapan Özel Kanıt Koleji Müdür Yardımcısı Uygar Karay, 2017-2018 mezunlarının diploma töreninde ortak bir sevinci paylaşmak için toplandıklarını söyledi.

Bugünün özel bir anlamı olduğunu belirten Karay, “Kuruluşumuzun 18. Yılında 17. Dönem mezunlarını vermenin sevincini yaşıyoruz.  2017-2018 yılında 6 okul gezisi, 2 adet konferans sunumu, seminer ve panel düzenlenmiştir. Dünyaya geldiği günden itibaren, üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz göz bebekleriniz, evlatlarınızı yaşam mücadelesi içinde başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi. Ama içinizde onların istikballeriyle ilgili bir korku duymayın, bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardında mezun olan 20 öğrenci diplomalarını öğretmenlerinde alarak gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

k1-103.jpg

k2-084.jpg

k3-058.jpg

k4-036.jpg

k5-024.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.