Özbek: 'UEFA'ya daha kuvvetli gideceğiz'

Özbek: 'UEFA'ya daha kuvvetli gideceğiz'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TT Arena'da eski başkanlarla yaptığı toplantı sonrası UEFA'ya kuvvetli gideceklerini söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski başkanlarla yaptığı toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Toplantıda eski başkanlara bundan sonra izleyecekleri adımları anlattıklarını belirten Özbek, "Başkanların fikirlerini aldık. Çok verimli bir toplantı geçti. Fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerinin desteği tam. Bu manada onlara teşekkür ediyorum. UEFA'ya daha kuvvetli gideceğimizi söyleyebilirim. Başkanların bilgilerini ve desteklerini almak önemliydi. Galatasaray'ı sever herkesin bu günde destek vereceğinden emindik. Çok başarılı bir toplantı oldu" dedi.

Özbek, eski başkanlardan Ünal Aysal ve Adnan Polat'ın yurt dışında olduğu için toplantıya gelemediğini belirterek, amaçlarının bütünleşmek olduğunu ve bunu da sağladıklarını söyledi.

Bir basın mensubunun erken seçimle ilgili bir sorusu üzerine ise Başkan Dursun Özbek, "Mayısta erken seçimle ilgili bir konu yok. Gündemimizde de yoktu, böyle bir talepte olmadı" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.