Özbek: 'UEFA 1 hafta içinde karar verecek'

Özbek: 'UEFA 1 hafta içinde karar verecek'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA ile yaptıkları kritik gelişmenin olumlu geçtiğini kaydederek, kararın 1 hafta içerisinde verileceğini söyledi.

Avrupa kupalarından men edilme tehlikesi bulunan Galatasaray yönetimi, UEFA ile kritik toplantıyı tamamladı. Toplantıda Başkan Dursun Özbek, Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır, Genel Sekreter Fatih İşbecer, Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ile Mali İşler Müdürü Sedef Hacısalihoğlu yer aldı. Sarı-kırmızılıları toplantıda ünlü avukat Jean Louis Dupont savundu.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, verilecek olan kararı beklediklerini dile getirerek, "Daha önce de buraya gelmiştik. Biz araştırma ekibine gerekli bilgileri, gerekli yorumları, neden bu zararların meydana geldiğini anlatmıştık. Şimdi Hakimler Kurulu'na bunu daha detaylı, daha karşı tarafı ikna edici şekilde anlattık. Avukatımızla birlikte geldik, kendilerine anlattık. İki tarafın birbirini iyi anladığı, Galatasaray'ın içinde bulunduğu şartların neler olduğunun çok iyi şekilde izah edildiği bir toplantı oldu. Eminim ki burada yargıçlık görevini yapan kişiler de Galatasaray'ın ne kadar önemli bir marka olduğunu anlamıştır. Zannedersem 1 hafta içerisinde karar verecekler, bu kararı bekliyoruz. Bu karar 2 etaplı olacaktır. Onların verdiği kararın bir de CAS durumu var. İstenmeyen bir kararın çıkması halinde CAS yolu açıktır. Ben buradaki kararın CAS'a ihtiyaç olmayacak şekilde olacağını umuyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.