Oyuncak Deposunda Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Oyuncak Deposunda Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Batman’da 7 katlı bir binanın bodrum katında oyuncak deposu olarak kullanılan bölümde çıkan yangın paniğe neden olurken, olay mahalline gelen itfaya ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

BATMAN - Edinilen bilgiye göre, yangın, Batman Kültür Mahallesi Umut Sitesi bodrum katında meydana geldi. Binanın bodrum katında oyuncak deposu olarak kullanılan yaklaşık 180 metrekare genişliğindeki bölümde henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda alevlere teslim olan bodrum katından yükselen dumanlar binayı sardı. Vatandaşların ihbarıyla yangın adresine Batman Belediyesine ait itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri çıkan duman nedeniyle bina sakinlerini tahliye ederek, yangına müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı.

Öte yandan bina sakinleri oyuncak deposu olarak kullanılan bodrum katında çıkan yangının sigaradan çıktığını iddia etti. Can kaybının yaşanmadığı yangın sonrası olay yerine gelen polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Oyuncak Deposunda Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Oyuncak Deposunda Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.