Otomobiliyle 250 metreden ölüme uçtu

Otomobiliyle 250 metreden ölüme uçtu

Zonguldak’ta iki gündür ailesi tarafından kayıp olarak aranan gencin kullandığı otomobil, Filyos beldesinin yakınlarında 250 metre uzaklıktaki sahilde bulundu. Gencin cesedi ise ters dönen otomobilin altında bulundu.

Edinilen bilgiye göre özel bir firmada çalışan 22 yaşındaki Sercan E.’nin iki gündür kayıp olduğu iddiasıyla ailesi tarafından aranmaya başlandı. Gencin kullanabileceği güzergahlar üzerinde arama yapan aile bir sonuca ulaşamadı.

Filyos beldesi ile Kilimli ilçesi güzergahındaki yolda 250 metre kadar uzaklıkta bir aracın görülmesi üzerine ekipler harekete geçti. İhbarı alan UMKE ekipleri ile AFAD ekipleri yola çıktı. Jandarma ve sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olay yerinde önce halat yardımıyla olay yerine inilmeye çalışıldı.

Arazinin engebeli ve coğrafi koşullarının güçlüğü sebebiyle olay yerine deniz yoluyla ulaşılması planlandı. Balıkçı teknesi yardımıyla olay yerine ulaşabilen ekipler, ters dönen otomobilin altında kalan erkek cesediyle karşılaştı.

Gencin cesedi ekipler yardımıyla alınarak balıkçı teknesine konuldu. Araçta bulunduğu iddia edilen Murat Y. isimli gencin de cesedini aramaya koyulan ekipler arama çalışmalarına rağmen Murat Y.’ye ulaşamadı. Murat Y. ile ilgili yetkililerin arama çalışmaları ise sürüyor. Balıkçı teknesi yardımıyla Filyos Limanı’na getirilen gencin cesedi, ambulansa konularak Atatürk Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.