Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

BARTIN'ın Kurucaşile İlçesi'nde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü 24 yaşındaki Ali Yıldırım öldü, kardeşi ve kuzeni yaralandı.Kaza, gece saatlerinde Paşalılar Köyü yolunda meydana geldi. Kurucaşile'den köye...

BARTIN - Kaza, gece saatlerinde Paşalılar Köyü yolunda meydana geldi. Kurucaşile'den köye giden giden Ali Yıldırım yönetimindeki 74 BT 060 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kaza sırasında otomobilden fırlayan Ali Yıldırım hayatını kaybetti. Kardeşi 19 yaşındaki Naim Yıldırım ile kuzeni 12 yaşındaki Melih Yıldırım ise yaralandı. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Ali Yıldırım'ın cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.