Otomobil, servis minibüsüne çarptı: 1'i ağır 17 yaralı

Otomobil, servis minibüsüne çarptı: 1'i ağır 17 yaralı

Silivri'de, D 100 Karayolu BP Benzinlik istasyonu önünde otomobilin, emniyet şeridinde duran servis minibüsüne çarpması sonucu 1’i ağır 17 kişi yaralandı.

Bir rehabilitasyon merkezinin çalışanlarını taşıyan T.K. yönetimindeki personel servisi, yolcu indirmek için emniyet şeridinde durduğu esnada arkadan gelen H.B (23) yönetimindeki özel otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle personel minibüsündeki yolcular araç içerisinde savrulurken, özel otomobil sürücüsü araç içerisinde sıkıştı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1’i ağır 17 kişi ambulanslarla devlet hastanesi ve çevredeki özel hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.
Öte yandan, özel otomobil içerisinde sıkılan sürücü H.B ve yanında bulunan B.K., itfaiye ekipleri ve 112 sağlık görevlilerince sıkıştığı yerden çıkarılarak, Özel Medical Park hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan P.B., Özel Kolan Hastanesinde ameliyata alındı.

Kaza sebebiyle D-100 karayolu İstanbul istikameti bir süre araç trafiğine kapandı. Yol, savrulan araç parçalarının İtfaiye ekipleri tarafından temizlenmesinin ardından yol tekrar araç trafiğine açıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.