Otomobil fiyatına güvercin

Otomobil fiyatına güvercin

Uşak Kelebek Güvercin Irkları Yetiştirme ve Geliştirme Derneği, Uşak'ta bir ilki gerçekleştirerek 'Renk Güvercin Festivali' düzenledi. Festivalde otomobil fiyatındaki güvercinler dikkat çekti.

Uşak Kelebek Güvercin Irkları Yetiştirme ve Geliştirme Derneği ile Uşak Belediyesi sponsorluğunda ortaklaşa düzenlenen etkinliğe 25 ilden katılımcı sağlanırken toplamda 17 ırktan 400'e yakın güvercin getirildi. Çeşitli illerden getirilen bazı güvercinlerin otomobil fiyatında olması ise festivale katılanların dikkatini çekti.

Etkinlikte çeşitli illerden dernek başkanları ve katılımcıların yanı sıra Uşak Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi Kaya, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Belediye Meclis üyeleri de yer aldı.
Yıllardır diğer illerde festivale katıldıklarını, Uşak'ta bu festivalin özlemini çektiklerini belirten Uşak Kelebek Güvercin Irkları Yetiştirme ve Geliştirme Derneği Başkanı Recep Kemer, "Uşaklı kardeşlerimizle beraber toplanarak Uşak'ta güvercin besleyenler olarak bir dernek altında toplandık. Uşak Belediyesi sponsorluğunda, Uşak'ta bir ilki gerçekleştirerek 1. Renk Güvercin festivali düzenledik. Bunun inşallah arkasını getireceğiz. 25 ilden toplamda 400'e yakın güvercin geldi. Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi bir borç biliriz" dedi.

Festival, protokol konuşmalarının ardından plaket töreni ile devam etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.