Otomobil bisiklete çarptı: 1 ölü

Otomobil bisiklete çarptı: 1 ölü

Gaziantep'te bir otomobil, yaya geçidi üzerindeki bisiklete çarptı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen bisiklet kullanıcısı genç, olay yerinde hayatını kaybederken, kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

İddiaya göre, Gaziantep'te bir fabrikada çalıştığı belirtilen 15 yaşındaki Mehmet Erğan, mesai bitiminde bisikleti ile Şirinevler Mahallesi'ndeki evine seyir haline geçti. Erğan'a Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı'ndaki yaya geçidinde sürücüsü belirlenemeyen, plakasının ise '27 P' olduğu ileri sürülen beyaz bir otomobil çarptı.

Bisikleti ile birlikte yaklaşık 50 metre sürüklenen Erğan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı duyan Erğan'ın yakınları da olay yerine akın etti. Erğan'ın cansız bedenini gören yakınları ise feryat ederek, gözyaşlarına boğuldu. Yapılan incelemenin ardından Erğan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaizantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis ise plakasının rakam grubu alınamayan beyaz bir otomobilin peşine düştü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.