Orijinal Yoga Sistemi” Hakkari'de

Orijinal Yoga Sistemi” Hakkari'de

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ve Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf’ın kurucusu olduğu Yoga Academy'nin düzenleyeceği etkinlikte, yoga teknikleri konusunda bilgilendirmeler yapılacak.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Akif Manaf ‘ ın kurucusu olduğu Yoga Academy ve Yoga Antrenörleri Derneği ile Hakkari Kamer Vakfı'nın işbirliğiyle yarın saat 10:00 da Hakkari Fit Line Sağlıklı Yaşam Merkezi’ nde Orijinal Yoga Sistemi tanıtım kursu verilecek.

Hakkari Fit Line Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki etkinlik kapsamında yarın “ Orijinal Yoga Sistemi” teknikleri konudunda yapılacak tanıtıma bütün Hakkarililerin davetli olduğu kaydedildi. 

Açılamada şu ifadelere yer verildi: ”Düzenli uygulama baş, boyun, sırt, bel ve eklem ağrılarını ortadan kaldırmaktadır. Ciddi akciğer, kalp, multiple skleroz ve hatta kanser hastaları ya hastalığı tamamen yenerler yada büyük ölçüde rahatlarlar. Hastalığın yaşattığı stresle daha kolay baş edebilirler. Bütünsel ve kuvvetli bir dönüşüm aracıdır. Sağlıksız bedeni sağlam bir vücuda, rahatsız zihni dingin bir zihne ve telaşlı hisleri huzurlu duygulara dönüştürür. Zihin odaklanır, farkındalık gelişir, içsel anlayış ve sezgisel zeka gelişir. Kontrol işlemine dayanır, kontrolü aşama aşama geliştirir, kişiyi üstün ve mükemmel dengeye getirir. Bu, doğal olmak ve evrenin yasalarıyla uyum içinde var olmaktır. Fizik, matematik gibi salt bir bilimdir, bedeni mükemmel şekilde geliştirmenin ve içsel varlığın matemağidir, yalın evrensel kanunlardan oluşur”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.