Olcay Baykal: Risk varmış, bekliyoruz

Olcay Baykal: Risk varmış, bekliyoruz

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal hastanede ilk kez konuştu: Doktorlar iyiye gittiğini söylüyorlar ama hâlâ risk varmış. O yüzden bekliyoruz.

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın tedavisi Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde sürüyor.

Baykal’ın eşi Olcay Baykal rahatsızlığın ardından Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık’a konuştu.

Deniz Baykal hastalandığı sırada Antalya’da olan Olcay Baykal, “Nasıl oldu böyle bir anda?” sorusuna, “Deniz Bey fenalaşınca koruma polisini aramış. Koruma polisi geldiğinde durumun ciddiyetini fark edip hemen ambulans çağırmış. Hastaneye kaldırmışlar” yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN 

Olcay Baykal, eşinin şu anki durumu hakkında da şunları söyledi, “Doktorlar iyiye gittiğini söylüyorlar ama hâlâ risk varmış. O yüzden bekliyoruz.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Başbakan Yıldırım’ın da yakından ilgilendiğini belirten Olcay Baykal, “Cumhurbaşkanı çok ilgilendi. Başbakan da öyle. İkisi de geldiler. Yakından takip ediyorlar. Her gün iki üç bakan geliyor hastaneye ziyarete, sağ olsunlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.