Okmeydanı'nda yaşamını yitiren ikinci kişinin kimliği belirlendi

Okmeydanı'nda yaşamını yitiren ikinci kişinin kimliği belirlendi

Uğur Kurt'un katledilmesinin ardından Okmeydanı'nda, dün akşam çıkan olaylarda, atılan bir el yapımı bombanın patlaması sonucu yaşamını yitirdiği belirtilen kişinin 42 yaşındaki Ayhan Yılmaz olduğu belirlendi.

İSTANBUL - İstanbul Okmeydanı'nda, Uğur Kurt'un katledilmesinin ardından çıkan olaylarda ağır yaralanan kimliği belirlenemeyen bir kişi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakıma alınmıştı.

Tedavi altına alınan kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp, hayatını kaybederken, kimliği konusunda da herhangi bir bilgi edinilememişti.

Yaşamını yitiren bu kişiye dair yapılan emniyet araştırması sonucunda 42 yaşındaki Ayhan Yılmaz olduğu tespit edildi.

Yılmaz'ın nasıl öldüğüne ilişkin belirsizlik de sürüyor. Türk emniyet yetkilileri Yılmaz'ın  el yapımı bir bombanın patlaması sonucu yaşamını yitirdiğini öne sürerek protesocuları suçladı. Uluslararası Af Örgütü ise Yılmaz'ın gaz fişeğiyle yaralanma sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.